Cum Functioneaza?

SUNT CLIENT

1. Te inregistrezi GRATUIT si adaugi anunturi

Te inregistrezi in cateva secunde si adaugi anuntul. Pe inPaket.ro poti adauga cereri de transport pentru orice tip de marfuri, cu exceptia celor interzise prin lege.client transport

2. Primesti oferte

Notificam toti transportatorii din zona iar acestia iti vor transmite GRATUIT oferte. Poti invita si alti transportatori sa liciteze si astfel sansele tale de a obtine oferte mai bune vor creste. Doar transportatorii verificati de inPaket.ro pot publica oferte.
anunturi gratuite

3. Compari ofertele primite

Pentru a lua mai usor o decizie, inainte de a confirma tranzactia verifica profilurile transportatorilor care au licitat in cadrul anuntului tau si solicita-le toate detaliile de care ai nevoie.
licitatii publice

4. Alegi transportatorul si confirmi tranzactia

Dupa ce te-ai asigurat ca ai stabilit detaliile esentiale cu transportatorul pe care vrei sa-l alegi poti confirma tranzactia. Dupa realizarea transportului ii acorzi un calificativ transportatorului.

SUNT TRANSPORTATOR

inregistrare transportator marfa

1. Te inregistrezi GRATUIT si cauti anunturi

Ai la dispozitie o serie de instrumente care te ajuta sa gasesti foarte usor anunturile de care esti interesat. Suplimentar poti adauga rute in panoul tau de bord iar noi te vom notifica de fiecare data cand clientii vor adauga anunturi care vor corespunde criteriilor selectate de tine.

licitatii transportator

2. Adaugi oferte

Dupa ce parcurgi etapele de verificare si de validare a contului poti adauga oricate oferte doresti. Sistemul de licitare inversa va lucra pentru tine chiar si atunci cand nu vei fi conectat la site.

detalii licitatii

3. Oferi informatii clientilor

Sansele tale de a castiga licitatii vor creste daca vei adauga informatii clare in ofertele pe care pe publici si de asemenea daca vei raspunde prompt la intrebarile adresate de clienti.
licitatii confirmate

4. Castigi licitatii

Te vom informa atunci cand vei castiga licitatiile urmand ca tu sa-i contactezi pe clienti, in cel mai scurt timp, pentru a stabili toate detaliile. Respecta-ti angajamentele luate fata de clienti si executa transporturile in cele mai bune conditii; capitalul tau de incredere va creste iar clientii multumiti te vor recompensa cu calificative pozitive care pe parcurs te vor ajuta sa castigi si mai multe licitatii.Transportatori

  • Autentificare
  • Inregistrare
  • Sfaturi Utile
  • Sesizari

Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516
Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516