Garantia inPaket

Garantia inPaket.ro


Transparenta si siguranta tranzactiilor sunt elemente esentiale si prioritare atat pentru noi cat si pentru utilizatorii platformei noastre.

Pentru a oferi experiente placute tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre, am implementat o serie de masuri de siguranta menite sa descurajeze tentativele de frauda.

Echipa inPaket monitorizeaza atent toate activitatile desfasurate pe site astfel incat tranzactiile sa se desfasoare in deplina siguranta.

Elemente de siguranta


Inainte de a incheia tranzactii le recomandam clientilor si transportatorilor sa comunice prin intermediul sistemului de mesagerie si sa-si verifice reciproc profilurile publice. In aceste sectiuni apar informatii relevante despre activitatile lor, istoricul tranzactiilor, calificativele obtinute, licentele, asigurarile, autorizatiile si acreditarile detinute, etc.

Transportatori verificati


Transportatorii au posibilitatea de a adauga oferte in cadrul anunturilor listate de clienti doar dupa ce parcurg un proces de verificare care consta in completarea de informatii si transmiterea unor documente in vederea validarii lor de catre reprezentantii inPaket. Datele din documentele transmise trebuie sa coincida cu informatiile completate de transportatori in sectiunile din cont.

Majoritatea masurilor de siguranta care ii privesc pe transportatorii inscrisi pe inPaket.ro, au fost create pentru a-i diferentia pe acestia de falsi transportatori si de cei cu o reputatie indoielnica.


Pasul 1: incarcare imagini facturi utilitati

Pasul 2: completare informatii in CONT

Pasul 3: verificare si validare inPaket


Optional, transportatorii ne pot transmite pentru validare si alte tipuri de documente.

In functie de tipul documentelor si dupa ce acestea sunt verificate, echipa inPaket activeaza in profilurile publice ale transportatorilor o serie de elemente grafice (scuturi). Aceste elemente au rolul de a evidentia experienta, capacitatea si seriozitatea transportatorilor ajutandu-i astfel sa castige mai usor increderea clientilor si implicit sa-si creasca veniturile.


Firma verificata

Pasul 1: incarcare imagini acte firma

Pasul 2: verificare informatii CONT

Pasul 3: securizare date

Pasul 4: validare inPaket firma

Transportator marfa

Pasul 1: incarcare imagini acte

Pasul 2: verificare informatii CONT

Pasul 3: validare inPaket

Transportator Persoane

Pasul 1: incarcare imagini acte

Pasul 2: verificare informatii CONT

Pasul 3: validare inPaket

Alte documente

Pasul 1: incarcare imagini atestate, licente, asigurari, etc

Pasul 2: verificare informatii CONT

Pasul 3: validare inPaket


Calificative

Calificativele au rolul de a asigura transparenta tranzactiilor derulate intre parteneri care nu se cunosc. Reputatia este extrem de importanta in luarea deciziilor de colaborare dintre clienti si transportatori.

Clientii acorda calificative transportatorilor la finalul colaborarilor. Activitatea transportatorilor este influentata de calificativele pe care le acumuleaza si reflecta seriozitatea si calitatea serviciilor pe care acestia le exercita.Experienta transportatorilor

In functie de numarul transporturilor si calitatea serviciilor, recompensam transportatorii cu medalii. Aceasta masura are rolul de a evidentia experienta si activitatea transportatorilor si, de asemenea, de a ajuta clientii sa ia cele mai bune decizii.
Transporturi efectuate
Intre 15-30
Intre 31-60
Intre 61-100
Intre 101-200
Intre 201-400
Intre 401-700
Peste 701+


Profilurile transportatorilor contin informatii relevante despre activitatile lor: datele de inscriere, numarul transporturilor efectuate cu succes, licitatiile castigate, parerile clientilor cu care au colaborat, modalitatile de plata preferate, asigurari, autorizatii, licente, experienta in domeniul transporturilor si detalii despre vehiculele detinute de acestia.

Ii incurajam atat pe cei care cauta solutii de transport cat si pe transportatori sa ne informeze de fiecare data cand intampina situatii care le afecteaza activitatile.

Depunem eforturi continuu pentru a imbunatati sistemele de siguranta din dorinta de a oferi tuturor accesul la servicii de transport competitive si foarte sigure.

Ne rezervam dreptul de suspenda temporar sau definitiv conturile utilizatorilor care incalca termenii si conditiile noastre sau care au produs prejudicii, de orice natura, altor utilizatori ai platformei www.inpaket.ro.

Piata transporturilor este in continua schimbare iar siguranta si profesionalismul sunt elementele care stau la baza parteneriatelor de succes. Ne-am angajat sa oferim servicii de calitate iar asta ne obliga sa mentinem si sa crestem satisfactia clientilor si partenerilor nostri.

Transport placut!
Transportatori

  • Autentificare
  • Inregistrare
  • Sfaturi Utile
  • Sesizari

Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516
Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516