Politica de confidentialitate

 

InPaket international SRL denumit in continuare site, in calitate de autor, proprietar si administrator al website-ului www.inpaket.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori  atunci cand accesati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.

Accesul dumneavoastra pe acest website se supune termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate si politicii cookies, implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Echipa inPaket pune accentul ferm pe siguranta pentru a va oferi dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. 

inPaket International SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.inpaket.ro,prin transmiterea de documente scanate si completarea formularelor de inregistrare, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Politica de confidentialitate a inPaket International SRL se desfasoara in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date si Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 12 iulie 2002 privind procesarea datelor personale și protejarea confidentialitatii in sectorul comunicatiilor electronice, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal

inPaket international SRL poate colecta date cu caracter personal doar cu acordul dumneavoastra si doar daca ni le furnizati voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru a preveni fraudele;
  2. Transmiterii de notificari;
  3. Inregistrarii dumneavoastra ca membru;
  4. Pentru a asigura accesul la serviciile noastre;
  5. Transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  6. Pentru a facilita interactiunea intre clienti si transportatori;
  7. Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului;
  8. Efectuarii platii si facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;

Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

Comunicarea datelor cu caracter personal

Pentru a beneficia de serviciile site-ului www.inpaket.ro utilizatorii inteleg si accepta ca anumite date cu caracter personal sunt furnizate utilizatorilor cu care acestia doresc sa incheie tranzactii. Prin intermediul www.inpaket.ro, la incheierea fiecarei tranzactii atat utilizatorul care solicita un serviciu cat si cel care presteaza servicii, fac schimb de date cu caracter personal cu scopul de a intra in contact pentru a beneficia si respectiv pentru a presta serviciile pe care acestia le stabilesc pe site. Schimbul de date dintre utilizatori se face automatizat prin intermediul www.inpaket.ro atunci cand acestia decid sa incheie tranzactii.

Datele cu caracter personal comunicate intre utilizatori sunt: numele utilizatorilor, adresele de e-mail si numerele de telefon.

Resposabilitatea privind schimbul de date cu caracter personal dintre utilizatorii care incheie tranzactii, apartine in totalitate acestora si nu implica interventia sau acordul inPaket International SRL.

Informatii colectate

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa vizitati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim va vom solicita cateva informatii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, cnp sau poza utilizatorului. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi.    

Securitatea si protejarea datelor personale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. inPaket International SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Pentru implementarea masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, inPaket International SRL va respecta cerintele  minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal elaborate de autoritatea de supraveghere potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, astfel incat sa se asigure un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. Infrastructura hardware si software utilizata de catre inPaket International SRL, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

Serverul pe care site-ul www.inpaket.ro este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.

inPaket International SRL NU colecteaza nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra bancar. inPaket International SRL poate dezvalui date cu caracter personal catre terti doar in conditiile stabilite de lege.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal: reprezentantul desemnat de inPaket International SRL si reprezentantantul societatii care asigura mentenanta site-ului (in baza unui contract) www.inpaket.ro. Acesti utilizatori au acces la baza de date doar cu propriul nume de cont si parola.

inPaket International SRL nu vinde si nu instraineaza sub nicio forma datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti decat in situatiile in care utilizatorii isi dau expres acordul in acest sens.

Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea .In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopurile cerute de legile in vigoare.

Saptamanal sau bilunar se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date.

Orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului sau a persoanei imputernicite, inclusiv persoana imputernicita, care are acces la date cu caracter personal, nu poate sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia cazului in care actioneaza in temeiul unei obligatii legale.  

inPaket International SRL isi asuma obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. 

 

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului inPaket International SRL, website-uri care credem ca le veti gasi utile.

Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de inPaket International SRL.

Persoane cu varsta sub 18 ani

InPaket International SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. InPaket International SRL poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un website o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Politica cookies

Va sugeram sa accesati si sectiunea Politca cookies care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site-ul www.inpaket.ro.

Alte informatii

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de inPaket International SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai sus. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru, vezi sectiunea Contact.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica la libera alegere continutul politicii de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a va informa cu privire la conditiile pe care ati acceptat sa le respectati.

Ultima actualizare: 17.07.2015


Transportatori

  • Autentificare
  • Inregistrare
  • Sfaturi Utile
  • Sesizari

Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014



aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516




Copyright ©2015 Toate drepturile rezervate inPaket International SRL
CIF: RO33175955 NORC: J40/5882/2014



aplicatie transport

inPaket International SRL este inregistrata la ANSPDCP ca operator
de date cu caracter personal nr.35516